Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Moodboard #8

Γεια σας ,γεια σας!! Καλή Σαρακοστή!!! Πέρασαν λοιπόν και οι απόκριες!!! Δεν μπορώ να πω ότι το ένιωσα και πολύ,μιας και δεν μασκαρεύτηκα(δεν προέκυψε και κανένα πάρτι βεβαία) ,η κορούλα φέτος είχε άποψη και δεν ήθελε να ντυθεί και γενικά λίγο το γενικό κλίμα με έχει ρίξει λιγάκι ψυχολογικά..Ελπίζω όχι για πολύ!!

Η ιδέα του moodboard είναι της Lyriel
Περισσότερα moodboard στο mystickland, στο mytripssonblog, στο beloved-ideas, στo smilies ,στο apopsi texnis, στο daysofbliss365 και στο everydayhappyhome

Εδώ και λίγους μήνες είμαι σε αναζήτηση εργασίας όπως πολύς κόσμος!! Όμως αυτό που συναντώ τις περισσότερες φορές στις συνεντεύξεις που πηγαίνω πραγματικά με εξαγριώνει!!  Ένας ρατσισμός,ναι ρατσισμός ,στις μαμάδες!! Να σας δώσω παράδειγμα; Βεβαίως.

-Πόσο χρόνων είναι το παιδάκι σας;
-2,5
-(με περίλυπο ύφος)αααχχ και που θα το αφήσετε τόσο μικρό; 

Ευχαριστώ για τις τύψεις λες και μια μαμά χαίρεται να αφήνει το παιδάκι της αλλά προφανώς θα έχω φροντίσει να το κρατάει κάποιο άτομο εμπιστοσύνης!!


-Έχετε ήδη παιδί στα 28; Γιατί βιαστήκατε;

Συγνώμη που δεν σας ρώτησα κιόλας!! 


-2,5 το παιδάκι σας;και τώρα θα ετοιμάζεστε και για το 2ο ε;

Άσε μας ρε φίλε που με ψαρεύεις κιόλας αν θα κάνω κι άλλο παιδί. Δηλαδή αν δεν είχα ήδη ένα παιδί δεν θα ήταν λογικό μια κοπέλα στα 28 κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια;


Αυτό που σε θεωρούν ανεύθυνη;
-αα σε αυτήν την ηλικία όλο αρρωσταίνουν, μην μου λέτε ότι θα πρέπει να λείπετε συνέχεια.

Προφανώς σαν μαμά το γνωρίζω ότι θα αρρωστήσει το παιδί μου και αναγκαστικά όποιος το φροντίζει καθημερινά θα το φροντίσει και αυτές τις μέρες!! Ελπίζω βέβαια να έχω το δικαίωμα όταν αρρωστήσω εγώ να μπορώ να πάρω μια αναρρωτική!! 


Φούντωσα πάλι αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου!! 

Καλή βδομάδα να έχουμε!!!
Σας φιλώ!!




59 σχόλια:

  1. Πλάκα κανεις! Σου έκαναν τέτοιες ερωτήσεις!
    Δεν εχω λόγια ..... υπομονή μονο εχω να πω και κάτι Καλο θα προκύψει, δεν μπορεί!
    Προς το παρόν σου εύχομαι μια γλυκιά καληνύχτα!

    Υ.Γ. Αν εμείς οι γυναίκες κάνουμε στείρωση λες να έχουμε πιο πολλα ποσοστά επιτυχίας στην εύρεση εργασίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τις έκαναν αυτές τις ερωτήσεις και δεν μπορούσα να απαντήσω και αναλόγως..!!δεν φανταζόμουν ότι θα έπρεπε να κρύβω ότι έχω κάνει παιδί για να βρω δουλειά... έλεος!!!δεν θα τους κάνω όμως την χάρη!! Καλό βράδυ Στελλίτσα και σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Αλεξάνδρα μου!
    Και εγώ δεν αισθάνθηκα απόκριες όπως και τις περισσότερες χρονιές, βέβαια, γιατί δεν είμαι και πολύ φαν...βαριέμαι λίγο.. :-)
    Είναι πραγματικά εξοργιστικοί πλέον οι εργοδότες! Όλα είναι υπέρ τους και νομίζουν πως οι εργαζόμενοι είμαστε δουλικά...είναι ελάχιστοι οι καλοί και σωστοί και ακόμα και εκείνοι, εφόσον τους βολεύουν πλέον όλοι οι νόμοι, κάνουν το καλύτερο για την επιβίωση τους. Μην στεναχωριέσαι, ακόμα και μέσα στην κρίση, υπάρχουν ευκαιρίες! Ελπίζω, πολύ σύντομα να βρεις κάτι καλό!
    Ό σωστός εργοδότης, δεν θα σου κάνει ποτέ τέτοιες ερωτήσεις ή τουλάχιστον όχι έτσι αισχρά...Να το χαίρεσαι το μικρό σου! Είναι το μεγαλύτερο σου επίτευγμα και καμάρι!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Κατερινα!!αστα να πανε ειναι οι εργοδοτες,θελουν να εχεις και προυπηρεσια ,να δουλευεις και παραπανω αλλα το χερι δεν μπαινει στην τσεπη!!''οτι δίνει ο νόμος'' σου λενε...την κορουλα μου δεν την αλλαζω με τιποτα!!σε ευχαριστω πολυ !!φιλακια πολλα!!!

      Διαγραφή
  3. Εγώ είμαι μασκαρεμένη όλο το χρόνο, φοράω αυτή την μάσκα της χαρούμενης,έχει γίνει ένα με μένα και στο τέλος θα το πιστέψω. Μην τα παρατάς και μην το παίρνεις προσωπικά είναι ανώμαλοι οι καιροί και ελπίζω να περάσει γρήγορα όλη αυτή η μπόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ετσι μας εχουν κανει..να το παιζουμε χαρουμενοι...!!ε με ριχνει λιγακι ολο αυτο αλλα μετα πεισμωνω και συνεχιζω!!!ετσι ειναι για πολυ κοσμος δυστυχως!!φιλια πολλα,καλημερα!!!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα και από μένα , έτσι κάνουν όλοι οι εργοδότες , και πιο μικρή και πιο μεγάλη να ήσουν πάλι κάτι άλλο θα έβρισκαν. Σου εύχομαι να βρεις τη δουλειά που όλοι ψάχνουμε και να χαίρεσαι το μικρούλη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Νικολ!!σε ευχαριστω πολυ!!Δυστυχως εκμεταλλευονται οτι πολυς κοσμος εχει αναγκη!!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα!Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου!Απόκριες ούτε κι εγω κατάλαβα φέτος, ας ελπίσουμε οτι του χρόνου θα είναι καλύτερα!Όσο για τους εργοδότες, γενικά υπάρχει ρατσισμός, άστα.Εγώ είχα πάει με πρησμένο και μελανιασμένο χέρι στη δουλειά, γιατί οι γιατροί δεν μου έδιναν αναρρωτική, μόνο μου το έδεσαν και μου έδωσαν φάρμακα,ο εργοδότης φυσικά ήθελε να δουλέψω και κατέληξα να με βοηθούν οι πελάτες μια και δεν μπορούσα να πιάσω τίποτα με το δεξί χέρι και είχα ανάγκη τη δουλειά.Εύχομαι πάντως να βρείς κάτι καλό,με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και να έχεις ενα καλό υπόλοιπο εβδομάδας!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου Σπυριδουλα μου,του χρονου να ειμαστε καλα πρωτα απ'ολα και ισως να ειναι και καλυτερες αποκριες! ασε οι εργοδοτες κοιτανε μονο την παρτη τους δυστυχως και εκμεταλλευονται την αναγκη μας για δουλεια,κι εγω ειχα παει στη δουλεια αφου μολις ειχα βγαλει φρονιμιτη και μην σου πω ποιο ηταν το ευχαριστω...Καλη βδομαδα να εχεις κι εσυ!!φιλακια

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Αλεξάνδρα μου!!Καλή Σαρακοστή!!!Οι φωτογραφίες σου είναι όλες πανέμορφες!!Θά συμφωνήσω γιά τόν ρατσισμό πρός τίς μητέρες!Τό ίδιο αντιμετώπισε η μεγάλη μου κόρη!Απαράδεχτο!!!Υπομονή καί θά έρθη σίγουρα κάτι καλύτερο!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα Dimi μου,δυστυχως το αντιμετωπιζουν αυτο πολλες μανουλες!!φιλια πολλα

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα κι από μένα. Κατ' αρχάς ελπίζω η άνοιξη, να σου φτιάξει λιγάκι τη διάθεση, όπως και να 'χει! Όσο για τη δουλειά και τις συνεντέυξεις, νομίζω ότι αυτή η νοοτροπία υπήρχε και προ κρίσεις (έχω ακούσει για παρόμοιες και χειρότερες συνεντέυξεις) και δυστυχώς χειροτερεύουν τα πράγματα τώρα με τόσους άνεργους... Το θετικό είναι ότι ψάχνεσαι, δεν επεναπαύεσαι και μην στεναχωριέσαι (όσο γίνεται) κάτι θα προκύψει αργά ή γρήγορα! Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ Ελεαννα μου!!ναι και παλιοτερα υπηρχαν αυτα ομως υπηρχαν και δουλειες και μπορουσες και να επιλεξεις,αμοιβοσουν κιολας για την προυπηρεσια σου και γι αυτα που προσεφερες!ευτυχως υπαρχουν πργαματα και ανθρωποι (οπως εσεις!!)που μου φτιαχνουν την διαθεση αλλιως θα ειχα πεσει σε μελαγχολια!!!φιλακια

      Διαγραφή
  8. Γεια σου..Καλή Σαρακοστή..ας ελπίσουμε η άνοιξη να σου αλλάξει τη διάθεση..και να βρεις και δουλειά.. Φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου Δελφινακι μου!!να σαι καλα ,σε ευχραιστω!!φιλακια

      Διαγραφή
  9. μασκαρα...greco μασκαρα!!!ταιριαζει απολυτα και στις μερες τις αποκριατικες αλλα και στους εργοδοτες με ανησυχιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπισκοτακι ναι,πολλες ανησυχιες εχουν,αλλα μονο πως θα γεμισει η τσεπουλα τους!!!φιλια πολλα!!

      Διαγραφή
  10. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ..ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή Σαρακοστή Αλεξάνδρα μου καλή!!!! Αχ τι να σου πω, έχεις απόλυτο δικιο για οσα γράφεις! Εγω 38 με δυο παιδιά όπως κατάλαβες ειμαι ήδη γριά για την αγορά εργασιάς!!!
    Τι τραβάμε οι μαμάδες στον εργασιακό χώρο! Δυστυχώς είναι ελάχιστοι οι σωστοί εργοδότες που σέβονται τη γυναίκα μαμά και δεν την ξεζουμίζουν. Βέβαια στον αντίποδα υπάρχουν και γυναίκες μαμάδες που εκμεταλλεύονται την κατάστασή τους και εξαιτιάς αυτών, την πατάμε και οι υπόλοιπες. Μου εχουν τύχει στην επαγγελματική μου ζωή πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
    Ειμαι σίγουρη ότι θα βρεις δουλίτσα, κάτι θα έρθει που θα πάει!!! Σου στέλνω θετική ενέργεια και πολλά φιλιά.
    Και εγω δεν ντύθηκα φέτος αλλά τα παιδιά μου πολλάκις!! Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 38;;;;;αποκλειται!!!μικρο κοριτσακι δειχνεις!!φτου φτου!!!καλα, αλλο αυτο που βαζουν και οριο ηλικιας τα 35 συνηθως!!για να μην πω για το ''ακρως εμφανισιμη''που βλεπω σε αγγελιες για δουλεια γραφειου!!σιγουρα θα υπαρχουν και αυτες που το εκμεταλλευονται αλλα δεν μπορουν να μας βαζουν στο ιδιο τσουβαλι χωρις να δουν τις ικανοτητες μας...!!!σε ευχαριστω πολυ για τις θετικες σκεψεις σου!!!με εχετε ανεβασει πολυ ολες!!!!
      φιλακια

      Διαγραφή
  12. σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεις δουλειά.Τι να πω?Τι ερωτήσεις είναι αυτές?Είσαι νέος,άρα δεν έχεις εμπειρία.Είσαι μεγαλύτερος,άρα θες πολλά λεφτά...απ΄όπου και να το πιάσεις δεν τους κάνεις.
    Υπομονή,και θα βρεθεί κάτι κατάλληλο!!!
    σε φιλώ-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να σαι καλα Christa μου,τωρα απλα τα θελουν ολα!!και να εχεις προυπηρεσια και να μην εχεις υποχρεωσεις και να δουλευεις πολλες ωρες αλλα και να μην σε πληρωνουν.αλλα αφου τους εχουν δωσει το δικαιωμα να μας πληρωνουν με ψιχουλα...
    καλο βραδυ!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπομονή κορίτσι μου κάτι καλό θα βρεις.Αυτά που ζητάνε τα ξέρω από την κόρη μου μέχρι που την ρώτησαν αφού δεν δουλεύει πως γίνετε να είναι καλοντυμένη στην συνέντευξη,δηλαδή έπρεπε να παει με κουρέλια κατά την κυρία που συνάντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελεος πια!!αυτην την ερωτηση δεν θα περιμενα ποτε να την ακουσω!!!ελπιζω να εχει βρει κατι και η κορη σου!!!φιλια!!!

      Διαγραφή
  15. Δυστυχώς η κατάσταση όλο και ξεφεύγει...στο τέλος οι εργοδότες θα απαιτούν και στείρωση..έλεος δηλαδή..(και συγνώμη για το μπλακ χιούμορ)...
    Αχ, τι να πω, χαμογέλα και σου εύχομαι τα καλύτερα..σε όλους μας τα εύχομαι..φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Μαρακι!!πες το ψεμματα αλλα θα τους βολευε!!!φιλακια πολλα!!!

      Διαγραφή
  16. Εγώ όταν γέννησα δέχτηκα μείωση ωρομισθίου και τρελή μείωση στις ώρες που δούλευα, σχεδόν ανύπαρκτες.
    Υπομονή! Εύχομαι να βρεις τη δουλειά που ονειρεύεσαι και κάθε εμπόδιο να είναι για καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Demi!αυτο που σου εκαναν νομιζω οτι απαγορευεται κιολας...αλλα φυσικα επειδη γεννησες κατα την γνωμη τους θα ησουν και ανικανη να ξαναδουλεψεις!!!τι να πεις...φιλακια!!

      Διαγραφή
  17. Είσαι τόσο μικρούλα Αλεξάνδρα; Και μαμά; Μπράβο κοριτσάκι μου! Όχι σαν εμάς που μας έφαγαν οι καριέρες και αποφασίσαμε πίσω πίσω να γίνουμε μάνες...

    Καλό κουράγιο στην αναζήτηση εργασίας. Όντως ρατσισμός υπάρχει αλλά είναι και αυτό φαινόμενο των καιρών. Υπομονή και κάτι καλό θα βρεθεί.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ,μικρουλα Ασπασια μου και το πληρωνω τωρα!!οχι πως το εχω μετανοιωσει βεβαια!!κατι θα βρεθει ομως που θα παει;;φιλακια και σε σενα!!!

      Διαγραφή
  18. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που περιγράφεις!
    Είχα ακούσει από φίλες μου, πως έκαναν παρόμοιες ερωτήσεις
    στις συνεντεύξεις, αλλά έλεγα πως απλά έτυχε..
    Αν είναι δυνατόν.. είναι εξοργιστικό πραγματικά!
    Εύχομαι να έρθει κάτι που να σου ταιριάζει και να
    σε ανταμείψει Αλεξάνδρα μου!
    Μη μου στεναχωριέσαι!

    Φιλιά πολλά και μια αγκαλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ σε ευχαριστω πολυ Λυριελ μου και για την ζεστη σου αγκαλιτσα!!!δυστυχως δεν ειμαι η μονη,αλλιως θα ελεγα οτι φταιω εγω!!ελπιζω να αλλαξουν καποια στιγμη τα πραγματα!!φιλακια πολλα!!!

      Διαγραφή
  19. Μη δίνεις σημασία
    Καλή Σαρακοστή
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το προσπαθω Μαρια Ελενα αλλα ειναι πολυ εκνευριστικο!!!!φιλακια πολλα!!

      Διαγραφή
  20. Αλεξάνδρα σου εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί κάτι σύντομα ...
    Είναι δύσκολοι οι καιροί γενικότερα, και οι δουλειές κλείνουν αντί να ανοίγουν...
    ΄Οσο για τις συμπεριφορές που αντιμετώπισες...σφίξε τα δόντια και προχώρα...πείσμωσε αντί να στενοχωριέσαι...
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω Αννα μου,σιγουρα ειναι πολυ δυσκολα για ολους,αυτες οι συμεριφορες να μην υπηρχαν ομως...να περιοριζονταν στα προσοντα θα ηταν αρκετο πιστευω!!!ομως δεν το βαζουμε κατω!!συνεχιζουμε!!φιλακια

      Διαγραφή
  21. Εχεις απολυτο δικιο! Ασε που αμα το γραφεις στο βιογραφικο σου δεν σε παιρνουν καν τηλεφωνο! Χαλι μαυρο! Καλη τυχη σου ευχομαι γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και δεν το εχω γραψει στο βιογραφικο!!τουλαχιστον να εχει προηγηθει και μια συνεντευξη πριν με απορριψουν γι αυτο τον λογο!!!φιλακια Χριστινακι!!!

      Διαγραφή
  22. Και ενα μπρέικ που και που απο τις γιορτες δεν κανει κακο, ουτε εγω ντυθηκα φετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα δεν υπαρχει και διαθεση..αστα!!δεν πειραζει,του χρονου να ειμαστε καλα!!!

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα, καλή σαρακοστή!Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Πολύ ωραίες οι κατασκευές σου και μην στεναχωριέσαι για τις συνεντεύξεις παντού τα ίδια συμβαίνουν και χειρότερα...
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα σαι καλα Ζωη!!σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!σγουρα υπαρχουν και χειροτερα,δεν το συζητω!!καλο σου βραδυ.

      Διαγραφή
  24. I wish him well!
    Have a wonderful weekend, dear!!!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν πειράζει Αλεξάνδρα μου, του χρόνου!!! καλά να είμαστε!! :) όσο για την αναζήτηση εργασίας άστα να πάνε... γενικά πάντως νομίζω πως οι άντρες εργοδότες έχουν κάτι με τις γυναίκες! ένας σνομπισμός γενικότερα επικρατεί!!! καλή επιτυχία και καλή υπομονή σου εύχομαι, αν και κατανοώ πόσο δύσκολο είναι μιας και γω στην ίδια φάση είμαι.. φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εσυ στην αναζητηση εισαι Ευη μου;ελπιζω γρηγορα να εχεις ευχαριστα νεα!!δυστυχως και γυναικες τα ρωτανε αυτα,αστα,οταν εχει να κανει με χρημα...!!φιλακια πολλα!!

      Διαγραφή
    2. ας ελπίσουμε να σταθούμε τυχερές, γιατί πλέον μόνο η τύχη παίζει ρόλο!! :) φιλάκια!!

      Διαγραφή
  26. Τί να σου πω Αλεξάνδρα μου!!! Πέρασα να ευχηθώ καλό τριήμερο!!!
    Καλά να περάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αλεξάνδρα μου, εύχομαι μέσα από καρδιά μου να βρεθεί κάτι πολύ σύντομα!
    Έως τότε, δεν κάνεις την κίνηση να ανοίξεις ένα μαγαζάκι στο etsy! Ίσως βοηθήσει στα οικογενειακά έσοδα! Φτιάχνεις υπέροχες δημιουργίες! Αν θες βοήθεια, σφύρα!!:)
    Απαράδεκτη η συμπεριφορά τους, πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ καλη μου Αναστασια!!!θα σου στειλω μειλ !!φιλακια

      Διαγραφή
  28. koympara tetoious ergodotes oute na tous ftyseis!!!ola tha ginoun...mhn mou anhsuxeis.....
    kalh sarakosth koumparoula mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ αντε να δουμε...τουλαχιστον βγηκες εσυ απο το κλαμπ των ανεργων!!!φιλακια

      Διαγραφή
  29. Δεν νομίζω ότι φταίει που είσαι 28 ή 38, αν έχεις 2, 3 ή 43 παιδιά ή και καθόλου παιδιά αν προτιμάς, πάντα μα πάντα (και προ κρίσης) το interview είναι μια διαδικασία κατά την οποία, όλοι οι εργοδότες, κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις. Μην χάνεις το κουράγιο και την δύναμη σου. Κάτι θα βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω,παλιοτερα δεν μου ειχε τυχει κατι τετοιο.ουτε οταν παντρευτηκα μου ειπαν αν θα κανω παιδια.τωρα τα συναντω αυτα και με εκνευριζουν γιατι το κανουν να φαινεται οτι θα επηρρεαζει την αποδοτικοτητα ή την συνεπεια μου.τελοσπαντων,εγω τα αφηνω πισω και συνεχιζω!!!φιλακια πολλα!!

      Διαγραφή
  30. Πόσο απαράδεκτη εχει γίνει η αγορά εργασίας! Μου φαίνονται τόσο τραγικά αυτά που περιγράφεις. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί αυτό που σου ταιριάζει βρε κοριτσάκι. Α! και να δώσεις ένα μεγάλο φιλί στο 2,5χρονο φατσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ Μαριαν μου!!ειναι γενικως πολυ χαλια η κατασταση παντου!!!αστα..!!ευτυχως εχω και το μικρο μου φατσονι!φιλακια και απο εμας!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!!!