Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

In Love #1

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει...δεν θα μπορούσαν να λείπουν και αυτές οι κουκουβάγιες που ψάχνουν τον Βαλεντίνο τους!!!




εσείς τι θα κάνετε την μέρα των ερωτευμένων;γιορτάζετε;

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Weekly Moodboard #1: Happy moments



Όταν είδα στο blog της Lyriel το moodboard μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Έπειτα είδα της Εύης, στο mystickland και της Μαρίας και το πήρα απόφαση!!! Έτσι αυτήν την βδομάδα που ο καιρός ήταν μουντός και βροχερός  προσπάθησα να καταγράψω με την φωτογραφική μου μικρές χαρούμενες στιγμές!!! ένα αχνιστό φλιτζάνι από την αγαπημένη μου γεύση τσάι μαζί με σοκολατένια μπσκότα, ένα λουλούδι που ανθίζει, χειροτεχνίες με την μικρή μου βοηθό, στιγμές χαλάρωσης υπό το φως των κεριών και παιχνίδια με την μικρή μου μαθαίνοντας τα χρώματα!!!



Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πολύχρωμη παρέα!!

1 μήνας πέρασε από την πρώτη ανάρτηση!! Σας ευχαριστώ όλους που περνάτε μια βόλτα από το μπλογκοσπιτάκι μου και εσάς που αφήνετε κάποιο σχόλιο!! Ελπίζω να περάσουν πολλοί μήνες ακόμα και να είμαστε εδώ να τα λέμε!!!!


μια όμορφη παρεούλα έφτιαξα αυτές τις μέρες!!




φυσικά οι συνδυασμοί των χρωμάτων είναι ακόμα περισσότεροι,αυτό είναι ένα μικρό δείγμα!! έχουν και χρωματιστό κορδόνι αν θέλετε να το κρεμάσετε και το μέγεθος τους είναι περίπου 10cm x 8cm.


θα τα πούμε σύντομα....φιλιά!!!



Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

κουκουβάγια στο κλαδί...!!

Καλησπέρα!!!

Σήμερα θα σας δείξω κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό. Λίγο οι γιορτές,λίγο που περίμενα κάποια καινούρια υλικά καθυστέρησα λιγάκι. Όμως χθες βράδυ το τελείωσα και είμαι πολύ ικανοποιημένη!! Την ιδέα την πήρα από το blog της Maisie -Moo.




Στολίζει ήδη το δωμάτιο της μικρής μου Κωνσταντίνας. 
Φυσικά τα χρώματα μπορούν να γίνουν με βάση το δικό σας δωμάτιο και γούστο!!


Φτιάχνω ένα ζεστό κακάο και ξεκινάω να φτιάξω την παραγγελία του μικρού Βασίλη που ζήτησε έναν πιγκουίνο που του αρέσουν πολύ και μια κουκουβάγια για την μικρή ξαδερφούλα του!!

Φιλιά!!!

για περισσότερες πληροφορίες craftlandgr@gmail.com