Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Η Ωραία Κοιμωμένη...

Την προηγούμενη Κυριακή είδαμε επιτέλους την παράσταση μπαλέτου ''Η Ωραία Κοιμωμένη'' στο Badminton !!! Και λέω επιτέλους γιατί από όταν είδαμε αυτήν την παράσταση τον Μάρτιο η Κωνσταντίνα ανυπομονούσε για το πότε θα ξαναδούμε μπαλέτο...!!! Όταν μάλιστα είδε και την διαφήμιση για την Ωραία Κοιμωμένη με ρωτούσε σχεδόν καθημερινά πότε θα πάμε!!!




Λόγω κούρασης και δουλειάς, αν και ήθελα να πάμε ,το είχα αμελήσει λίγο. Μια μέρα όμως, ενώ ακούγαμε ραδιόφωνο, ακούστηκε η μουσική του Τσαϊκόφσκι και πετάγεται η Κωνσταντίνα ''μαμά, από την παράσταση που είδαμε!!!''. Ε αφού το παιδί είχε δώσει προσοχή στην παράσταση και θυμόταν σχεδόν 2 μήνες μετά την μουσική της άξιζε να πάμε πάλι να παρακολουθήσουμε μπαλέτο!!
Φυσικά δεν παραλείψαμε να διαβάσουμε την ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης από το αγαπημένο μας βιβλίο!! Εικονογραφημένες ιστορίες μπαλέτου!!!




Κλείσαμε λοιπόν τα εισιτήρια μας και μάλιστα με φανταστικό παρεάκι!!! Την Αθηνά με το υπέροχο Πηνελοπάκι!!!! 
Οι δύο δεσποινιδούλες έγιναν φίλες μόλις συναντήθηκαν!!!! Πόσο χαίρομαι όταν κάνει καλές παρέες η Κωνσταντίνα μου!! Έτσι περνάμε και οι 2 καλά αφού δεν έχουμε γκρίνιες ,ούτε θέλει να είναι κολλημένη πάνω μου!!! Καθίσαμε λοιπόν στις θέσεις μας, οι δυο φίλες δίπλα δίπλα φυσικά!! Μόλις άνοιξε η αυλαία με ένα στόμα και οι δύο είπαν ''ουάου'' και μετά ενθουσιασμός,χειροκροτήματα... Τις απολαμβάναμε με την Αθηνά!!!

Στο διάλειμμα άνοιξαν τα τσαντάκια τους και έβγαλαν τους μικρούς τους θησαυρούς για λίγο παιχνίδι...Τα είπαμε και λίγο οι μαμάδες!!! 

Τώρα ανυπομονούμε να έρθει ο Σεπτέμβρης για να γραφτούμε στην σχολή να γίνουμε μπαλαρίνες...!!!!!!!!!



Παρακολουθήστε το Craftland και στο facebook και στο instagram


10 σχόλια:

  1. Περάσαμε πολυ ωραία !!!! Άντε να τα ξαναπούμε σύντομα !!! Και με το καλό μα αρχίσετε κ εσείς μπαλέτο να κάνουν χορογραφίες παρέα !!! Πολλα φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ήταν τέλεια!!! Την αναζητούσε την επόμενη μέρα!!! Ε ρε τι έχει να γίνει από του χρόνου με τα μπαλαρινακια μας!!! Θα κανονίσουμε σύντομα πάλι!!!

      Διαγραφή
  2. Να τη η καλλιτεχνική φλέβα!!!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου σε εσένα και στην μπαλαρινούλα μας!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κορίτσια που απολαυσατε μια ωραία παράσταση αλλά περισσότερο που την χαρήκατε με τις κούκλες σας!!! Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις... Πολλά φιλιά!!! ♡♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,όταν χαίρονται τα παιδάκια μας είναι διπλή χαρά!!! Σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε!!

      Διαγραφή
  4. Αυτα τα ερεθίσματα ειναι πολύ σημαντικα για τα παιδια. Και μαλιστα οταν γινονται με καλη παρέα ακόμα καλυτερα. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,όντως!! Όσο πιο πολλά ερεθίσματα έχουν τόσο το καλύτερο!!! Καλή Κυριακή Μαρία μου!!!

      Διαγραφή
  5. Αχ τί ωραία! Τα λατρεύουμε και εμεις αυτά τα δρώμενα, όπως λατρεύουμε και αυτο το βιβλίο με το cd του. Ειμαστε του κλασικού χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσείς του κλασικού ε; Χα χα Την επόμενη φορά να κανονίσουμε και παρέα!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!!!