Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Sweet March

Επιτέλους φεύγει ο βροχερός Μάρτης!! Καθόλου άνοιξη δεν θύμισε... Μόνη παρηγοριά αυτές οι γλυκές γεύσεις από αγαπημένα blogs.

Μυρωδάτο κέικ πορτοκάλι

Πιο πορτοκαλένιο κέικ από αυτό της Ελπίδας από το 
2 boys + Hope δεν υπάρχει!!!! Πραγματικά μυρωδάτο και πεντανόστιμο!!!!





Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Easter giveaway!!!!

Πριν ακόμα το αποφασίσω  με ρωτούσατε  αν θα φτιάξω λαμπάδες!! Οπότε δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς...στρώθηκα στο ράψιμο!!

Αυτές είναι οι πρώτες που έφτιαξα....

Για κοριτσάκια....

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μπαλέτο στον πάγο!!

Ήθελα μέρες να σας γράψω για αυτήν την παράσταση που παρακολουθήσαμε αλλά μια ιωσούλα της μικρής μου με έβγαλε αρκετά εκτός προγράμματος....

Την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε με την Κωνσταντίνα και την νονά της στο Badminton και είδαμε την Λίμνη των Κύκνων στον πάγο!!  

Από μικρή αγαπούσα το μπαλέτο...Θυμάμαι σαν τώρα που είχαμε πάει στην Λυρική όταν ήμουν στην ηλικία της Κωνσταντίνας και είχαμε δει μια παράσταση μπαλέτου!! Μάλλον αυτή η αγάπη μου πέρασε και στο DNA της Κωνσταντίνας μιας και εκείνη λατρεύει το μπαλέτο!! 

Μόλις της ανακοίνωσα λοιπόν ότι θα πάμε να δούμε αυτήν την παράσταση βγάλαμε το βιβλίο με τις ιστορίες μπαλέτου και διαβάσαμε την Λίμνη των Κύκνων ώστε να καταλαβαίνει τι βλέπει. Ανυπομονούσε πολύ για την Κυριακή!!!




Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δοντάκια καθαρά....!!!

Ξεκινήσαμε με την Κωνσταντίνα την επιχείρηση ''δοντάκια καθαρά'' δηλαδή κάθε πρωί και βράδυ να βουρτσίζουμε τα δόντια!!!Ενώ είχαμε ξεκινήσει καλά ,μετά μία τα ξεχνούσαμε,μία νυστάζαμε, μία το ένα μία το άλλο, το πλύσιμο των δοντιών αραίωσε!!!

Έτσι σκέφτηκα να της δώσω ένα κίνητρο για να ξεκινήσει πάλι να είναι μια καθημερινή συνήθεια!!!
Εκτύπωσα έναν πίνακα επιβράβευσης όπου κολλάμε ένα αυτοκόλλητο για κάθε φορά που βουρτσίζει τα δόντια της!! Μπορώ να πω ότι αρκετές φορές το θυμάται από μόνη της ώστε να κολλήσει το αυτοκολλητάκι της!!