Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Κυριακή στην Ακρόπολη

Την Κυριακή που μας πέρασε επισκεφθήκαμε τον βράχο της Ακρόπολης.





Ήταν μια καλή ευκαιρία καθώς ο καιρός ήταν καλοκαιρινός όπως επίσης η είσοδος ήταν δωρεάν όπως και κάθε πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, μια πληροφορία που είχα διαβάσει πριν αρκετό καιρό στο αγαπημένο Counting smiles.




Η Κωνσταντίνα περίμενε πώς και πώς αυτή μας την βόλτα. Μεγάλη εντύπωση της έκανε ο Παρθενώνας φυσικά λόγω μεγέθους...




Μερικούς μήνες νωρίτερα είχαμε επισκεφθεί και το μουσείο της Ακρόπολης και έτσι αναγνώρισε αμέσως τις Καρυάτιδες και  θυμήθηκε και την μια που δυστυχώς βρίσκεται μακριά.



Με πολύ ενδιαφέρον και ενθουσιασμό έβγαζε φωτογραφίες και ρωτούσε γι' αυτά που βλέπαμε. 
Δεν θα σας κουράσω όμως με ιστορικές περιγραφές...Πολύ κατατοπιστική είναι η ανάρτηση από το Ανθομέλι και την δική τους βόλτα στην Ακρόπολη όπου μπορείτε να κρατήσετε μερικές σημειώσεις πριν αποφασίσετε να ανεβείτε τον βράχο. 







Εμείς απολαύσαμε την βόλτα μας και σίγουρα θα ξαναπάμε...




Ακολουθείστε το Craftland και στο Facebook και στο Instagram

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες φωτογραφίες! Ευχαριστούμε πάρα πολύ και για την αναφορά! Πράγματι το κείμενο της μαμάς Μαρίας είναι πολύ ολοκληρωμένο και αν εκτυπώσει κάποιος γονιός κάποια στοιχεία είναι πολύ εύκολο να μιλήσει στα παιδιά του για κάποια βασικά μέρη που θα δούνε στην Ακρόπολη. Χαιρόμαστε που σε ξεσηκώσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται να μην βγάλεις ωραίες φωτογραφίες σε αυτό το μέρος που ξεχυλιζει ομορφιά!! Πράγματι την επόμενη φορά θα έχω σημειώσεις μαζί μου γιατί διαβάζουμε και σχετικά βιβλία και οι ερωτήσεις θα αυξάνονται...

      Διαγραφή
  2. Πράγματι πανέμορφες φωτογραφίες Αλεξανδράκι. Ανεκτίμητης αξίας αυτές οι εκδρομές για τα παιδιά μας:)
    Πόσο χάρηκα που σε "βοήθησα" με την τότε ανάρτησή μου. Είναι τσιμπημένο το εισιτήριο ειδικά αν είσαι οικογένεια και τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις αφήνουμε ανεκμετάλλευτες.
    Άμα σου πω πως δεν είχα δει την ανάρτηση των Ανθομελένιων και θα σπεύσω να την εκτυπώσω αμέσως!!! Θα φροντίσω να ξαναπάμε ώστε να είμαι πλήρως ενημερωμένη ιστορικά:)
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την αναφορά κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Δημητρουλι μου!! Ε αφού έχουμε αυτή τη δυνατότητα γιατί να μην το εκμεταλλλευτουμε; Έτσι μπορούμε να ξαναπάμε!! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  3. Τι ωραία η βόλτα σας Αλεξάνδρα μου! Οι φωτογραφίες που τράβηξες είναι υπέροχες! Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση της δωρεάν εισόδου κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, ομολογώ ότι δεν το γνώριζα! Σίγουρα θα κανονίσουμε να ξαναπάμε αφού την πρώτη φορά δεν το επιχειρήσαμε λόγω του "τσουχτερού" εισιτηρίου (όπως σου είπα)! φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι ευχαριστώ πολύ!!! Ναι να το κανονίσεις μια φορά. Και από θέμα κόσμου ήταν πολύ καλά, δεν γινόταν χαμός. Φιλάκια

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!!!