Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Όλα όσα θα δούμε φέτος στην Χειροτέχνικα

Η Χειροτέχνικα πλησιάζει και όλα όσα ετοιμάζονται, ανακοινώνονται σιγά-σιγά! Τι θα δούμε όμως φέτος ; 




Θα βρούμε 3500τμ με υλικά χειροτεχνίας προς αγορά και πάνω από 150 σεμινάρια και 60 παρουσιάσεις τεχνικών χειροτεχνίας. Τα σεμινάρια & οι παρουσιάσεις  θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου από το πρωί έως το βράδυ.


Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ανακοινωθεί ήδη και περιλαμβάνει εκμάθηση τεχνικών για όποια κατασκευή σκεφτεί κανείς! Ενδεικτικά, οι επισκέπτες θα μάθουν να πλέκουν με παράξενα, ανακυκλώσιμα υλικά, να ζωγραφίζουν σε κεριά, να φτιάχνουν κοσμήματα, να επεξεργάζονται πηλό και αφρώδη υλικά για κατασκευές, να φτιάχνουν χάρτινα χρηστικά αντικείμενα και καλλυντικά. Δεν θα λείπουν από το πρόγραμμα τα σεμινάρια αναπαλαίωσης επίπλων, κατασκευής διακοσμητικών για το σπίτι και της εφαρμογής χρωμάτων!

Το Craftland θα είναι στην Χειροτέχνικα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 14:οο στο Craft Room 1 για να δημιουργήσουμε μαζί ένα χαριτωμένο ταρανδάκι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας χωρίς καθόλου ράψιμο!!!!

Φέτος, ετοιμάζεται και ένα νέο project.. ένας χώρος αφιερωμένος στα do-it-yourself ρούχα. Οι επισκέπτες θα φέρουν μαζί τους στη Χειροτέχνικα τα ρούχα που δεν φορούν πια και θα τα μετατρέψουν σε κάτι νέο! Το «Hack your clothes»  θα κάνει τον καθένα να δει τα ρούχα του με διαφορετική ματιά. Όλοι έχουν στην ντουλάπα τους ρούχα που θέλουν να τα αλλάξουν αλλά δεν ξέρουν πως. Ειδικοί από το χώρο της μόδας θα βρίσκονται και τις 3 ημέρες εκεί για να δείξουν τον σωστό τρόπο. Θα δίνουν συμβουλές, λύσεις και ιδέες αλλαγής των ρούχων για να γίνουν πιο stylish μέσα από workshops και παρουσιάσεις εντυπωσιακών μετατροπών.

Και επειδή festival χωρίς party δεν γίνεται… το ftiaxto.gr γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του στη Χειροτέχνικα. Θα γιορτάσει με πολλές εκπλήξεις, δώρα και ένα μεγάλο «τοίχο» χειροτεχνίας που θα στηθεί στη Χειροτέχνικα με δημιουργίες των επισκεπτών! Διάβασε εδώ πώς θα στείλεις και εσύ τη δημιουργία σου.

Αν αγαπάς τη χειροτεχνία, αν σου αρέσει να φτιάχνεις πράγματα και ψάχνεις που θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων αλλά και πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς, σημείωσε την ημερομηνία!


Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα στο: www.xeirotexnika.gr.

Όλα τα νέα και στα social media: FacebookInstagramYoutubeTwitter

Χειροτέχνικα 2017
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3’ μετρό Ανθούπολη)
3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2017
10.00- 21.00
Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)


2 σχόλια:

  1. Ax! Ax! Ax!
    Να περάσετε υπέροχα, κούκλα μου!
    *Θέλω φωτορεπορτάζ, ε??? (Να σκάσω λίγο παραπάνω από τη ζήλια μου!!!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κοριτσάρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! Θα προσπαθήσω να σας δείξω πολλά!!! Φιλιάααααα

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!!!