Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Greek Crafters United- Μια δημοπρασία για καλό σκοπό

Κάτι πολύ όμορφο γίνεται αυτές τις μέρες στο instagram... Όσοι έχετε λογαριασμό σίγουρα θα έχετε δει τι ετοιμάζουμε..

Σχεδόν 50 δημιουργοί έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας για έναν πολύ καλό σκοπό.... 


logo by pelagie365

Η Μιρένα από το by mirena made είχε την ιδέα να διοργανώσει μία δημοπρασία και γι'αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το greek.crafters.united !!

Όλα τα έσοδα της δημοπρασίας μας θα δοθούν στο "Χατζηπατέρειο" Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών, το οποίο εξυπηρετεί κάθε χρόνο περίπου 100 παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, ηλικίας μέχρι και 12 ετών, από όλη την Ελλάδα.
Στα 35 χρόνια της λειτουργίας του, έχουν ωφεληθεί των υπηρεσιών του περισσότερα από 1.500 παιδιά.
Οι υπηρεσίες που παρέχονται στα παιδιά ειναι: ιατρική παρακολούθηση, φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, προσχολική Ειδική αγωγή, ψυχαγωγικά προγράμματα, μουσικοθεραπεία και θεραπευτική ιππασία.
Για περισσότερες πληροφοριες: http://www.ike.org.gr

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει το Σάββατο 17/02 στις 9 π.μ. (ώρα Ελλαδος) και θα λήξει την Τετάρτη 21/02 στις 5 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)
Για να κάνετε την προσφορά σας κάνετε σχόλιο με το ποσό της προσφοράς σας κάτω από τη φωτογραφία του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Το κάθε "χτύπημα" πρέπει να είναι 0,50€ το ελάχιστο και 3€ το μέγιστο παραπάνω από την προηγούμενη προσφορά.




Σήμερα και αύριο θα ανεβούν στο προφίλ greek.crafters.united όλα τα προϊόντα που έχουμε προσφέρει ...

Τα σχόλια θα είναι απενεργοποιημένα μέχρι το Σάββατο 17/2 το πρωί που θα ξεκινήσει επισήμως η διαδικασία. Έτσι, θα έχετε όλο το χρόνο να περιηγηθείτε, να γνωρίσετε τους δημιουργούς και να τσεκάρετε τι σας ενδιαφέρει ώστε στη συνέχεια να το "χτυπήσετε".

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο instagram, ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό, για αυτόν τον σκοπό αξίζει να ανοίξετε έναν!!



1 σχόλιο:

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!!!