Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μπαλέτο στον πάγο!!

Ήθελα μέρες να σας γράψω για αυτήν την παράσταση που παρακολουθήσαμε αλλά μια ιωσούλα της μικρής μου με έβγαλε αρκετά εκτός προγράμματος....

Την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε με την Κωνσταντίνα και την νονά της στο Badminton και είδαμε την Λίμνη των Κύκνων στον πάγο!!  

Από μικρή αγαπούσα το μπαλέτο...Θυμάμαι σαν τώρα που είχαμε πάει στην Λυρική όταν ήμουν στην ηλικία της Κωνσταντίνας και είχαμε δει μια παράσταση μπαλέτου!! Μάλλον αυτή η αγάπη μου πέρασε και στο DNA της Κωνσταντίνας μιας και εκείνη λατρεύει το μπαλέτο!! 

Μόλις της ανακοίνωσα λοιπόν ότι θα πάμε να δούμε αυτήν την παράσταση βγάλαμε το βιβλίο με τις ιστορίες μπαλέτου και διαβάσαμε την Λίμνη των Κύκνων ώστε να καταλαβαίνει τι βλέπει. Ανυπομονούσε πολύ για την Κυριακή!!!





Μόλις ξεκίνησε η παράσταση κοιτούσε προσηλωμένη!!! Σιγά σιγά άρχισαν οι ερωτήσεις και σύνδεση με το βιβλίο!! Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι για σχεδόν 2 ώρες κάθισε φρόνιμη παρακολουθώντας!!
Η παράσταση ήταν εξαιρετική!!! Όλοι οι χορευτές ήταν άψογα συγχρονισμένοι ενώ χόρευαν στον πάγο!!

Φυσικά ξετρελάθηκε με τα κουστούμια αλλά και την μουσική!!! Είχε αγωνία πότε θα εμφανιστεί ο κακός Ρόθμπαρτ και πότε θα τον κερδίσει ο Πρίγκιπας!!!

Δυστυχώς οι φωτογραφίες απαγορεύονταν οπότε θα σας βάλω το βίντεο από την σελίδα του Badminton για να πάρετε μια ιδέα.


Τώρα η Κωνσταντίνα είδε την διαφήμιση για την παράσταση''Ωραία Κοιμωμένη''και κάνει ήδη σχέδια!!! Και γιατί όχι; Χαίρομαι που την ενδιαφέρουν και τέτοιες παραστάσεις!!!

Καλή βδομάδα!!!


Παρακολουθήστε το Craftland και στο facebook
 και στο instagram.

14 σχόλια:

  1. Ααα!! Φαίνεται πολύ ωραία !! Στην Ωραία Κοιμωμένη θα έρθουμε και εμείς!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν φανταστικα!!! Μηπως να κανονισουμε να παμε παρειτσα;;;φιλακια πολλά!!

      Διαγραφή
  2. Α υπεροχα!και εγω μεσα για ωραια κοιμωμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χιχιχι! Μα, έχει γούστο το παιδί!
    Μακάρι να γίνονται πολλές καλές παραγωγές!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, λατρεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι να το παινευτω ...αλλά έχει!!! Χα χα!!! Φιλάκια κοριτσάκι μου!!!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία!!! Ελπίζω στην Ωραία Κοιμωμένη να τα καταφέρουμε κι εμείς!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία που της αρέσει κάτι τόσο υπεροχο! Ηθελα κι εγώ να παω να το δω αλλά έχω την εντύπωση οτι έχουν τελειωσει οι παραστάσεις ή κάνω λάθος; Αφού το αγαπάει αυτό το είδος, μόνο καλό θα της κάνει, η κλασσική μουσική ηρεμεί τη ψυχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,κι εγώ χαίρομαι που της αρέσουν κι άλλα είδη πέρα από τα παιδικά!! Πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε πολλά ερεθίσματα στα παιδιά!!δυστυχώς τελείωσαν οι παραστάσεις....

      Διαγραφή
  6. Από τις επιβλητικότερες μουσικές συνθέσεις!! Τι όμορφο να έχεις παιδί που αναζητά τέτοια :D
    Με γεια και την νέα εμφάνιση στο ιστολόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τυχερή που η κορούλα σου αγαπά τέτοιου είδους παραστάσεις! Πιστεύω ότι η κλασσική μουσική - αν και παρεξηγημένη από κάποιους - είναι από τις ωραιότερες! Και εξημερώνει την ψυχή και το νου, κατά τη γνώμη μου! Εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε κάτι ανάλογο, μια φορά μόνο στο μέγαρο μουσικής...θα το ήθελα όμως...
    Άντε με το καλό και στην "Ωραία Κοιμωμένη" τώρα...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου συμφωνω μαζι σου για την κλασσικη μουσικη! Οχι πως ακουμε όλη μερα σπιτι...αλλά σε συνδιασμό με μια παρασταση που θα αρεσει στο παιδι μπορεί να το κάνει να την αγαπήσει!!φιλια πολλά!!

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!!!