Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Μυστικές ανταλλαγές

Ο Δεκέμβρης ήταν ο μήνας που τα δωράκια πήγαιναν κι έρχονταν... Είναι Χριστούγεννα και ανταλλάσσουμε δώρα με την οικογένεια μας και φίλους...

Τι πιο όμορφο όμως να περιμένεις να παραλάβεις δωράκι αλλά να μην ξέρεις τον αποστολέα..  Και τι ωραίο συναίσθημα να ετοιμάζεις ένα δωράκι και να δίνεις χαρά σε κάποιον που δεν το περιμένει!!!






Φέτος πήρα μέρος στο secret Santa,δηλαδή την μυστική ανταλλαγή δώρων που οργάνωσε η Ζίνα από το Ef Zin Creations

Ο παραλήπτης του δώρου μου ήταν η Χριστίνα του e-mama. Της ετοίμασα ένα από τα αγαπημένα μου γούρια για καλή τύχη και έραψα ένα χριστουγεννιάτικο πουγκάκι όπου έβαλα μέσα μια κρέμα χεριών και ένα βάλσαμο χειλιών της αγαπημένης μου εταιρείας καλλυντικών που τα θεωρώ απαραίτητα αυτούς τους κρύους μήνες!!! 
Απλό το δωράκι μου αν κρίνω από άλλα πακέτα υπερπαραγωγές που είδα μετά αλλά παρόλα αυτά ετοιμάστηκε με πολύ αγάπη!!!




Με αγωνία περίμενα κι εγώ τον ταχυδρόμο να μου φέρει νέα από τον δικό μου secret Santa όταν σε ένα καφεδάκι με τις αγαπημένες μου blogger friends εμφανίστηκε η Ανθομελένια Κάλη και μου παρέδωσε το δώρο μου!!! Μεγάλη έκπληξη και χαρά!!!



 Όλα τα δωράκια της τα λάτρεψα... Αυτά τα γλυκούλια πον πον τα στολίσαμε στο δέντρο και το κανδράκι που ζωγράφισε στόλισε τόσο όμορφα το σπίτι μας!! Η μικρή μου φυσικά απόλαυσε τις καραμελίτσες που συνόδευαν το δώρο μου!!




Όταν είδα ότι η Crazy Tourist Αντωνία οργανώνει το junior secret Santa σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να πάρει μέρος και η Κωνσταντίνα!!!

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα δώρο για τον μικρό Στέφανο, τον γιο της Κωνσταντίνας από το Handy Mama Crafts .  Έραψα λοιπόν ένα πιγκουινάκι και κέντησα πάνω το όνομα του μικρού για να στολίζει το δέντρο τους και πήρα και ένα κουκλάκι-τερατάκι που μπορεί να το ζωγραφίσει με μαρκαδόρους και να περάσει δημιουργικά λίγη ώρα!!!




Ήρθε και σε μας η ειδοποίηση ότι ένα δέμα περίμενε την μικρή παραλήπτρια του!!!  Πήγαμε παρέα στο ταχυδρομείο και η χαρά της ήταν πολύ μεγάλη...  Φυσικά και δεν περίμενε τα Χριστούγεννα για να το ανοίξει!!!  Ο junior secret Santa της είχε στείλει ένα πολύ ενδιαφέρον, εκπαιδευτικό παιχνίδι με ζωάκια που τα μαθαίνει και στα αγγλικά!!  Ευχαριστούμε πολύ τον μικρό Δημήτρη και φυσικά την μαμά Μαρία Μωισίδου Γεωργά!!



Ζίνα και Αντωνία συγχαρητήρια για την οργάνωση!! 
Και του χρόνου!!!!!




Παρακολουθήστε το Craftland και στο facebook και στο instagram.


14 σχόλια:

  1. Αλεξάνδρα μου όμορφα όλα όσα πήρες αλλά και όσα έστειλες με αγάπη. Γιατί αυτό έχει σημασία. Χάρηκα πολύ που σας άρεσε το δωράκι μας και φυσικά χάρηκα και λίγο περισσότερο που πήγε σε έναν άνθρωπο που συμπαθώ ιδιαίτερα, εσένα δηλαδή. Να είμαστε καλά και του χρόνου! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη μου κι εγώ χάρηκα πολύ που ήσουν ο μυστικός Αη Βασίλης μου!! και πράγματι ήταν εκπληξη και όπως το παρέλαβα!!! Τα δωράκια φυλάχτηκαν και θα τα χαρούμε πάλι του χρόνου τα Χριστούγεννα!! Και του χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολλά δράκια και όλα άκρως χειροποιητα! Και του χρόνου με το καλό κουκλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα ολα!! Και του χρόνου να είμαστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο είναι το δωράκι που μου έφτιαξες Αλεξάνδρα!!! Γουστόζικο, καλοφτιαγμένο και χρήσιμο :) Τι άλλο θέλω!
    Αλλά πάνω απ' όλα φτιαγμένο με αγάπη που με αγκάλιασε αμέσως μόλις το άνοιξα. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και του χρόνου να είμαστε γερές! Τα υπόλοιπα στη δική μου ανάρτηση...
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Χριστίνα μου και το ευχαριστήθηκες!!!και του χρόνου!!!! Φιλιά

      Διαγραφή
  5. Οι φετινές μας ανταλλαγές φιλενάδα είχαν πολύ χρυσόσκονη και υπέροχα δώρα..είναι γεγονός! Με το καλό και του χρόνου να πάρουμε ξανά μέρος! σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφα όλα! Μπράβο Αλεξανδρα μου, μπράβο και στα υπόλοιπα κορίτσια. Και εγώ πάντα λατρεύω αυτές τις μυστικές ανταλλαγές μας. Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλα Ειρήνη μου!!! Ηταν πολύ ομορφο όλο αυτό με τα δωράκια....

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας!!!